Bekas kuih raya Tupperware

on Friday, July 12, 2013

Ha! Dah mula survey2 bekas kuih raya? kat sini ada beberapa pilihan bekas kedap udara yg sesuai utk hidang kuih atas meja atau simpan kuih raya yang baru lepas bakar. Utk saiz sila bandingkan dengan pen tu ye. Klik sini kalau nak order @ nak tanya harga ye. Kalau nak dpt murah jadi la ahli & dpt special gift lagi.. utk itu sila klik sini...  ;D

Snack N All
Retail : RM 60
Offer : RM 45
Simple aje. Kedap udara. Boleh isi kuih raya & kita nampak di dalamnya. 1 set ada 4 biji & beli 2 set dpt 8 bekas utk 8 jenis kuih raya! Bayar kurang dari RM100..

Compact Canister
Retail : RM 58
Offer : RM 43
Saiznya lebih kurang mcm kat atas cuma yang ni bentuk tu lain sikit & warn pun lain. Ramai juga yg buat bekas ni jadi tempat isi kuih raya. Perfect size!
~ SOLD OUT!

Prism bowl
Retail : RM 138
Offer : RM 95
See tru & exclusive. Kalau hidang orang nampak kuih apa yg kita hidangkan. Diperbuat dari darmar jadi nampak macam kaca @ kristal. Cantik juga kalau hidang kek. Nak letak kuah kacang, lontong @ rendang pun nampak cantik.
~ SOLD OUT!

6 pcs One Touch Canister & Topper Jr
Retail : RM 109
Offer : RM 88
Ada warna biru ni je. See thru jadi boleh nampak makanan kat dalam tu. Yang canister (yang tinggi) tu boleh isi kerepek2. Biasa kalau raya orang suka makan kerepek jadi kalau isi dalam topper (yang rendah) tu boleh isi sikit je. Kena asyik isi semula jadi letakkan dalam canister, boleh letak banyak & tak perlu nak berulang alik isi kuih! hi.. hi.. 

950ml One Touch Topper Small
Retail : RM 41.60/set
Offer : RM 30/set
Yang kat atas tu regular item jadi warna biru tu sentiasa ada.. Yang ni warna exclusive, dah xde lagi dah lepas ni.. Kalau nak boleh grab... Yang kat atas tu saiz jr & yang ni saiz small jadi besar sikit dari yang di atas..
~ B SOLD OUT


Variety of One Touch
Retail : As stated
Offer : Please click here
Kalau xde juga saiz yg berkenan boleh pilih kat sini atas ni ye :-)

Clear Bowl
Retail : RM 130
Offer : RM 95
Diperbuat dari darmar jadi nampak macam kaca. Ada 2 saiz; large & small. Tinggal warna merah ni aje. Yang besar tu nak jual buy 4 free 1, yang kecil tu nak jual buy 5 free 1. 
~ Tinggal yg large je, yang small dah sold out

Clear bowl ni kita ada 2 size; A = large, B = small

4 pcs 1.7 liter Canister
Retail : RM 100
Offer : RM 80
Kalau dah beli kuih raya, boleh transfer masuk dalam bekas ni supaya tak lemau. Kalau buat kuih sendiri, bekas ni boleh isi dalam 1 adunan kuih raya (lebih kurang la).. Kalau dah buat kuih raya & nak bagi mak boleh la letak dalam ni.. nanti bagi mak terus dgn bekasnya.. mesti mak suka hi.. hi.. Coraknya tu emboss pada bekas jadi kalau basuh emboss tu tak hilang.. 

4 pcs 1.7 liter Canister
Retail : RM 100
Offer : RM 80
Besar yang ni sama je dgn yang atas cuma warna je yg lain. Emboss masih ada
~ B SOLD OUT!

2 pcs 5.5liter Maxi Canister
Retail : RM 120
Offer : RM 95
One Touch paling besar. Nak letak keropok pun boleh. Kadang2 anak kita sekali goreng tak abis semua so buat 2 bekas. Bila nak makan keluarkan 1 bekas je jadi bekas lagi 1 kekal rangup. Pada yg rajin buat kerepek boleh la simpan dlm ni sbb kerepek pakai bekas yg agak besar juga sbb tu kalau orang jual kerepek plastiknya besar2.. 

4 pcs 5.5liter Maxi Canister
Retail : RM 241
Offer : RM 150
Yang ni kalau beli 4 pcs. Harga special..

Mosaic Canister Set
Retail : RM 138
Offer : RM 99
One Touch dengan rekaan mosaic, coraknya di ilhamkan dari negara Timur Tengah. Emboss jadi tak perlu risau coraknya tanggal. See thru juga. Yang kecil 1.9 liter, yang besar tu 2.8 liter. Perfect set utk orang yg rajin buat kuih raya. 1 set ada 4 bekas jadi boleh isi 4 jenis kuih! Less than RM 100 with world class quality..
Anda boleh bandingkan saiz2 one touch yang ada di atas.. 


Nak tengok katalog terkini? sila klik sini ye... Kalau nak jadi ahli & dpt hadiah free boleh tengok di sini juga ;D
Ranking: 5

{ 7 comments... read them below or add one }

cplud miera said...

assalam. yg polkadot tu ada lagi ke?


July 25, 2013 at 9:18 PM
Lyn Linda said...

assalam.. alaaa.. dah abis la.. sorry ek.. kalau nak yg biru ada la :-)


July 29, 2013 at 5:12 PM
Anonymous said...

Asalam Sis... nak tanye
6 pcs One Touch Canister & Topper Jr
Retail : RM 109
Offer : RM 88
warne biru ader la tak?
kos penghantaran brp RM ye?


August 4, 2013 at 9:56 PM
Lyn Linda said...

salam.. saya kena check stock esok la.. centre dah tutup ni, stock kita dah abis.. postage RM 6 je utk yg ni :-)


August 15, 2013 at 4:11 AM
Gojes Mami said...

Assalam. selepas setahun berlalu ni,
6 pcs One Touch Canister & Topper Jr
Retail : RM 109
Offer : RM 88
warne biru ader lg tak?


July 21, 2014 at 5:37 PM
Lyn Linda said...

xde la dear.. yg tu dah xde stock :-)


July 25, 2014 at 8:25 AM
Anonymous said...

5.5L maxi canister masih ada tak?


April 12, 2017 at 9:50 PM

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Tupperware Kiosk Online! All Rights Reserved