Tanda-tanda lelaki di cintai jin betina

on Wednesday, August 27, 2014


Selalu kita dengar wanita dicintai oleh jin.. Tahukah anda yg lelaki juga boleh dicintai oleh jin betina? Ini tanda2nya ;
1) Mempunyai sikap seperti wanita. Bagi lelaki yang mengalami keadaan ini sikap mereka akan menjadi seperti seorang wanita. Contohnya sangat beremosi seperti pemarah, cepat merajuk, cepat panik dan gelabah, pemalu, mudah putus asa dan sebagainya.
2) Sangat suka menyendiri dan tidak selesa berada dikhalayak ramai. Tanda yang boleh diperhatikan ialah apabila anda berada dikhalayak ramai tambah pula kalau anda menjadi tumpuan masyarakat ialah sekurang-kurangnya jari anda akan menggeletar. Kalau yang lebih teruk anda boleh jadi menggeletar seluruh badan dan menjadi sangat panik.
3) Suka mengelamun dan berkhayal perkara-perkara romantik. Contohnya anda selalu membayangkan yang anda sedang berasmara atau berkasih mesra dengan perempuan, tidak kiralah samada perempuan tersebut anda kenal atau tidak, perempuan yang anda pernah lihat atau perempuan yang anda cipta sendiri dalam bayangan anda.
4) Suka bersendirian ketika berjalan terutamanya pada waktu malam.
5) Suka duduk mengelamun bersendirian melayan perasaan di bawah bulan purnama.
6) Sering merasa sedih, gembira, sayu atau rindu pada seseorang, tetapi anda sendiri tidak tahu siapa orang tersebut.
7) Anda akan sangat mudah untuk jatuh cinta pada mana-mana wanita, tidak kiralah samada wanita yang baru atau pun telah lama kenal. Bahkan mereka yang telah dipikat oleh jin wanita juga akan mudah jatuh cinta pada wanita yang baru sekali dipandang. Dan perasaan cinta tersebut diikuti dengan rasa rindu yang teramat sangat.
8) Anda akan selalu didatangi oleh wanita samada yang anda kenali atau tidak. Wanita yang sama atau berganti-ganti akan datang pada anda ketika anda mula mahu melelapkan mata atau pun di tengah malam, dalam keadaan anda antara tidur dan jaga. Selepas didatangi apa sahaja kemungkinan boleh berlaku, samada sekadar bergurau senda, berasmara atau boleh jadi lebih dari itu.
9) Anda kemungkinan akan bermimpi didatangi dan berasmara dengan seorang wanita. Dan kalau sampai ke tahap di mana anda dan wanita itu melakukan persetubuhan, maka ianya sangat bahaya. Kerana ianya mungkin mimpi bagi anda tetapi baginya ia suatu perkara yang benar-benar berlaku. Akan menjadikan jin itu ketagih dan semakin sayang kepada anda. Dari situ jin tersebut akan terus menjaga anda dengan amat ketat.
Dan kalau ditakdirkan dari perhubungan itu terjadi anak, anda akan selalu termimpikan anak tersebut. Kalau dicuba untuk memutuskan hubungan tersebut, risikonya sangat tinggi kerana akan menyebabkan anda menghampiri atau menjadi gila. Atau anda akan melakukan sesuatu yang di luar jangkaan disebabkan oleh tekanan angin bisa ataupun dirasuk oleh perasaan jin itu sendiri.
10) Kalau melibatkan gangguan yang lebih teruk, jin tersebut akan menjelma dihadapan anda dalam bentuk manusia. Ketika ini anda akan merasakan bahawa betul-betul berhubungan dengannya di alam nyata. Dalam keadaan ini, mangsa akan lebih suka menyendiri untuk bersama kekasihnya dan akan dilihat bercakap seorang diri sedangkan pada pandangannya ada teman yang sedang berbicara dengannya.
11) Apabila anda bangun pagi anda dapat merasakan seolah-olah anda ditemani oleh seseorang dan anda juga dapat merasakan seperti yang menemani anda itu adalah seorang wanita.
12) Apabila anda bangun pagi anda merasakan bahawa pada malamnya ada melakukan persetubuhan dengan seseorang walaupun anda sedar bahawa anda tidur berseorangan.
13) Kemungkinan pada wajah anda akan ada aura dan cahaya kelembutan, kesan dari jin yang mencintai dan mendampingi anda. Masyarakat sekeliling akan menjadi lembut hati apabila memandang anda seolah-olah mereka sedang memandang seorang wanita cantik. Dan cahaya kelembutan itu akan bertukar kepada cahaya mendung apabila jin tersebut menjadi marah terutamanya disebabkan oleh amalan pendinding yang diamalkan mula memberikan kesan.
14) Sekiranya melibatkan gangguan yang lebih teruk, kemungkinan anda akan mengalami kerasukan atau kesurupan dimana anda dirasuk oleh jin betina yang telah jatuh cinta pada anda.
15) Anda juga akan dapat merasakan bahawa anda sedang diekori oleh seseorang ke mana sahaja anda pergi.
16) Orang lain juga akan perasan seolah-olah ada bayangan hitam atau seperti seorang wanita sedang menemani anda. Tetapi apabila menghampiri bayangan hitam atau kelibat wanita tidak kelihatan.
17) Sekiranya jin yang mencintai anda merupakan jin yang kuat sifat cemburunya, maka anda kemungkinan akan dihalang dari berkahwin kerana dia tidak mahu berkongsi kekasihnya dengan orang lain.
18) Sekiranya ditakdirkan anda berkahwin, maka ia akan cuba memporak perandakan rumah tangga anda. Anda dan isteri akan selalu bergaduh walaupun disebabkan perkara kecil. Ia akan cuba sedaya-upaya menjadikan anda dan isteri bercerai supaya anda hanya menjadi miliknya.
19) Nafsu anda juga akan menjadi tidak terkawal. Anda akan selalu menginginkannya tidak kira masa dan tanpa sebab yang munasabah. Dan tidak mustahil kalau jin betina itu menjadikan isteri anda terhalang untuk melaksanakan tugasnya supaya anda akan memuaskan nafsu anda dengan cara yang tidak elok. Dan kemungkinan juga ia antara faktor yang menyebabkan terjadinya keganasan seks, seperti merogol, terutamanya kalau jin tersebut kuat seks supaya ia boleh turut serta.
20) Kalau ditakdirkan anda mendapat anak, tak mustahil ia akan mendatangi anak tersebut seperti mana-mana cara yang dilakukan oleh anda ketika mendatangi anak anda, terutamanya kalau anak itu anak lelaki.
Islam ada menyarankan cara yg terbaik utk menjauhkan diri dari jin. Sebaik2nya mula amalkan ayat2 ruqyah dari awal. Atau sentiasa pasang di rumah & tempat kerja. Semoga kita semua sentiasa berada di bawah rahmat & lindungan Allah s.w.t.
Amalkanlah utk sentiasa memasang & mengikuti ayat2 ruqyah ini

Perodua Axia - Harga & Details

on Wednesday, August 20, 2014

Hari tu kami dah share serba sedikit tentang perodua axia ni so kali ni kita share detail sikit lagi tentang si kecil molek axia ni..

Yang paling menarik perhatian saya ialah kereta ni sangat ekonomi; 21.6kn/liter! Jimatkan? Kereta nilah nanti yg akan gantikan model viva... Kita tengok pula harga dia...



Kat bawah ni details utk model2 tu...



Cuci mata sikit utk mereka yg consider nak beli hi.. hi..




Dah berkenan? Saya tengok takde pun booking online so terus la pergi ke Perodua Showroom utk lebih details & bayar booking ye..  Lebih selamat & boleh tengok depan mata + amik feel sekali.. Dah dapat nanti jangan lupa hantar gambar sekeping! Hi.. Hi.. :-)

Inilah kekasih sebenar Zul Ariffin

Sekarang tengah meletup2 cerita 'Rindu Awak 200%'.. Masa mula2 meluat tengok Armel (watak oleh Ayda Jebat).. Rata2 orang komen sakit hati tengok perangai Armel yg sgt tidak sopan perilakunya terhadap suami.. Tapi sejak dah ok dengan Zill (watak oleh Zul Ariffin) & macam2 surprise yg Zill bagi utk Armel suka pula tengok citer ni.. Ha! Ha! Zul boleh ganti Aaron Aziz tak agak2? Dengan selambanya, dengan kelakarnya.. Hi.. Hi..

Cerita ini berdasarkan novel 'Rindu Awak 200%'


Zul Ariffin & Ayda Jebat dalam 'Rindu Awak 200%'

Tapi awas ye.. Aktor ni dah ada yg punye.. Hatinya dah terpaut dengan Gayatri (nama penuhnya Gayatri Su-Lin Pillai)... Penerbit filem Astro Shaw tu.. Zul satu masa dulu pernah beritahu yg dia perlukan masa utk mendalami ilmu agama sbb kalau ditakdirkan mereka berkahwin nanti dia kena bimbing Gayatri yg ketika itu nanti pasti saja baru memeluk agama Islam.. Baru-baru ni pula Zul akui yg dia dah bersedia utk jadi suami cuma belum dapat tarikh yg sesuai.. Mungkin tahun ini atau tahun depan.. Perancangan memang ada katanya so kita tunggu ye.. 

Zul Ariffin & Gayatri

Kesian jugak kat Gayatri sbb dia akui wujud rasa cemburu bila melihat lakonan Zul & Ayda.. Dia pula mmg ikuti cerita 'Rindu Awak 200%' ni.. Sabar sungguh dia ye tengok kekasih hati mesra berlakon begitu tp dia akur dengan kehendak skrip & drama tu... Jadi dia faham... Sama dalam industri filem ni itulah kelebihannya.. Apa2 pun didoakan yang terbaik utk mereka berdua ye...

Perodua Axia Open For Booking! Harga dari RM 24,900

on Wednesday, August 13, 2014

Baru online tadi ternampak pula orang post pasal model perodua terbaru ni, Axia.. Ala-ala viva gitu.. kat Indonesia sama dengan model Ayla.. Guna engine 1KR 3 silinder ikut model Daihatsu 1KR-DE...
Dari sisi tepi...

Sesiapa yg berminat boleh buat booking bermula esok (Jumaat, 15/8/2014). Cuma bayar dari RM250 - RM300 je. Ada 4 model; Standard E,m Standard G, Special Edition & Advance. Siap ada 5 years warranty lagi, 1st ever by Perodua... 
Ni bahagian dalam... 

Bonet belakang boleh isi sampai 4 travel bag, penting info ni especially pada mereka yg nak cari kereta utk kegunaan family. Family kecik ok la kot.. Bujang lagi sesuai la.. Dapat pula yg baru kerja & nak kena ulang alik g kerja... 

Pandangan belakang... 

Kalau ada masa boleh la singgah perodua belek2 & check lebih detail ye.. Tks to Mr Paul Tan for this info :-)


Tupperware Campaign August/2014 - Complete!

on Monday, August 4, 2014

Jom tengok kempen baru. Kot2 ada yg perlu utk open house nanti. 
Kalau nak order sila klik sini ye..
Kalau nak harga lagi murah boleh jadi ahli.. Klik sini utk kelebihan jadi ahli.. 
Kami boleh guide anda cara nak buat side income ;-)













































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Tupperware Kiosk Online! All Rights Reserved