MUST HAVE!! Petit Lavender Set

on Friday, September 30, 2016



Mesti korang tanya kenapa kena ada petit lavender ni kan? Set ni mmg best sbb mmg Tupperware design dia utk kita pakai hari2.. Kalau set blossom yg biasa tu besar so biasanya pakai bila orang datang, buat open house @ potluck je kan? Yg ni boleh pakai utk lunch, dinner & makan snek.. :-D Kelebihan petit lavender ni ;

  • microwaveable (boleh masuk microwave) - bayangkan kalau korang dah masak lauk pastu ada kerja kat luar jap bila anak balik nnt diorang boleh terus panaskan dalam microwave pastu makan nasi panas2..Reheat to eat! :-D
  • setiap item tu ada penutup & sudu - automatik tak perlukan tudung saji. Susun la macam mana pun  kat mana pun pastu tutup so selamat makanan xde lalat..
  • berbaloi, bayar mahal boleh pakai hari2... Alah membeli menang memakai kata orang hi.. hi.. 
  • set ni byk saiz so letak lauk boleh, hidang buah boleh, letak kuih muih boleh, etc..
  • steam friendly! Ye! Boleh kukus so kukus terus hidang, makan! :-D
  • ringan - nak bawa utk piknik boleh, nak bg anak guna utk makan pun boleh sbb jatuh tak pecah
Haaa... Macam2 boleh guna kan? Berbaloi ni.. Set ni ada 4 biji ;
  • 390ml petit lavender serving platter x 2 biji - 25.8cm (L) x 19.0cm (W) x 6.2cm (H)
  • 800ml petit lavender saucy dish x 1 biji - 20.9cm x 19.0cm (W) x 9.0cm (H)
  • 1.2 liter petit lavender soup server x 1 biji - 20.9cm x 19.0cm (W) x 11.3cm (H)
  • 4 pcs spladdle - 21.3cm (L) x 6.0cm (W)
  • Gift box
Retail : RM199.00
Offer : RM 169!

Optional ;
  • 3 liter rice server with rice scoop

Retail : RM77.80
Offer : RM 65!

Item ni bukan regular item, dia limited release so kalau abis kira abis terus la.. Kat centre mmg xde jual lagi dah item ni so kalau nak item ni sila ;
  • wassap di 0122753886 (Lyn) - fast reply
  • click sini utk order online
Stock limited so kalau nak sila cepat ye ;-)
Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

شركة تاج said...


توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف




April 1, 2018 at 2:30 PM

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Tupperware Kiosk Online! All Rights Reserved