Jom! Lucky draw!

on Monday, March 18, 2013

Dah follow @ tukar link dgn kita?
Caranya mudah aja ; 
* Follow blog kita dpt 1 lucky draw 
* Exchange link dgn kita dpt 2 lucky draw (sila link kita dulu & kemudian email kita blog anda utk kita link balik). Email kita eco.angel10@yahoo.com. 
~ 31/3 adalah tarikh tutup & kita akan buat Lucky Draw pada 1/4. Ingat ye, cabutan akan diambil berdasarkan siapa yg follow & tukar link dgn kita nanti & hadiah ini mungkin menjadi milik anda! Senang kan? Jom la! ;-)

Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

Atia Adina said...

saya dah lama dah letak link blog ni kat blog saya ... tapi baru ari ni follow ... harap2 bertuah .. hehehe

http://atiaadina.blogspot.com/


March 18, 2013 at 11:06 PM
Lyn Linda said...

insyaAllah.. saya pun suka2 je ni.. hi.. hi.. :-)


March 20, 2013 at 5:50 AM

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Tupperware Kiosk Online! All Rights Reserved