Jadi ahli Tupperware dgn package2 ni & dpt macam2 faedah!

on Monday, June 10, 2013

Square round + Mum & Me Membership Package, dpt FREE Gift bernilai RM 120!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

750 ml Eco Bottle & Freezermate Set membership package, dpt FREE Gift bernilai RM 65!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

750ml Eco Bottle & Large Square Away Membership package dpt FREE Gift bernilai RM 45!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

750 ml Eco Bottle & MM Mini Rectangular membership package & dpt FREE Gift bernilai RM105!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

750ml Eco Bottle & OT Polka Dot membership package & dpt FREE Gift bernilai RM 95!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MM Mini Rectagular Membership package & dpt FREE Gift bernilai RM 45!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

OT Polka Dot & Round Keeper Membership Package & dpt FREE Gift bernilai RM 45!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nak jadi ahli je dulu pun boleh. Dapat starter kit ni

Kelebihan anda sebagai ahli kami ;

  • dpt 25% less dari harga katalog & leaflet
  • kalau takde masa nak pergi centre atau tiada centre di tempat anda kami boleh tolong hantarkan atau poskan barang
  • dropship servis utk ahli2
  • ada kelas untuk anda belajar macam mana nak dpt lebih dari 25% & seterusnya naik pangkat jadi Director. Boleh pergi overseas trip, naik pentas, etc
  • anda akan dpt tips macam mana nak dapat lebih dari sekadar 25%
  • pada mereka yg duduk jauh tu kita boleh beri bimbingan secara online
  • setiap bulan berpeluang untuk menang hadiah2 menarik dari kami
  • etc.. yg selebihnya jadi ahli dulu & anda akan tahu dari masa ke semasa ye

Mulakan perniagaan Tupperware anda hari ini & berpeluang utk membina empayar perniagaan sendiri!
Kalau berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh isi 'Order Form' tu ;-)

Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

Ila Mokhtar said...

Assalamualaikum masih ada keahlian tupperware yg 45$?


September 22, 2013 at 6:30 AM
Lyn Linda said...

yang mana ye ila? :-)


September 23, 2013 at 7:35 AM
saneea said...

Kalau nk amek 2nd package 2 brape ye?tq


October 11, 2013 at 11:42 PM
Lyn Linda said...

Package2 kat atas ni dah expired.. kalau nak kena tengok yg baru kat tab tu :-)


October 13, 2013 at 3:49 AM

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Tupperware Kiosk Online! All Rights Reserved