Express Teppanyaki di One Utama

on Tuesday, October 4, 2016

Bila sejuk & perut lapar pulak tu mmg best la kalau dapat makan nasi panas2 & lauk yg baru lepas masak kan? Pergh! Memang best la.. :-D Meh kak lyn recommend korang makan kat Express Teppanyaki Stall ni.. Kitorang biasa pergi yg kat dalam Food Republic One Utama tu je.. Tengok pun dah sedapkan? Yummeh! :-P

Biasa amik daging tp kali ni makan lamb lak :-D

Kitorang dah berapa kali raya dah sebelum balik rumah gi makan teppanyaki dulu.. Ye la, kembung perut dah makan lemang, rendang, ketupat bagai so kalau makan nasi putih panas2 dgn lauk panas2 mmg la nikmat sangat pastu lawan kentut dalam kereta! Ops! Ha! Ha! :-D 

Masak panas2 depan kita

Sempoi je masak tp sedap

Apa taknya gravy @ kuahnya tu di buat dari kuah air rebusan daging yg ditambah dgn lada hitam.. Tak la pedas sangat so kanak2 boleh makan.. Kuahnya tu sedap sampaikan anak2 kak lyn semua makan sayur kat sini.. Almaklum la daging ke, ayam ke, ikan ke di letak atas sayur2 tu so nak makan kuah tu kena makan dengan sayur2 sekali.. :-D It's a good way to educate kids to eat vegetables right? ;-)

Kami biasa amik set so berbaloi sikit

Dorang masak depan kita so makan la kita kat depan dapur tu.. Amik set la biasanya murah sikit.. Siap ada sup lagi.. Air tak byk pilihan, ada 2 je; longan & oren.. Teppanyaki byk pilihan, nak makan nasi goreng je pun ada.. Nah! Menu Express Teppanyaki dia, korang boleh belek2 kot2 plan nak bawa family nnt senang :-D

Ni kalau nak amik set

Goreng2 ada, nak campur2 pun boleh

Ni side order & air

Ha! Tak caya? Makan sayur dgn nasi je pun dah sedap :-D

Tada! En husband & kakak punye licin.. Tinggal aluminium foil je.. Abang tinggal sawi, pahit katanya.. Me? Dah kenyang gila, tak boleh makan dah..

So kalau tak tau nak makan mana kat One Utama tu boleh la gi Express Teppanyaki ni ye.. Stall dia dalam Food Court (Food Republic) yg tingkat 2 tu.. Kami dah cuba teppanyaki lain tp mmg sini je yg anak2 suka.. Dan yg paling best bila tengok anak2 makan sayur.. So cubalah ye! :-D

Ranking: 5

{ 5 comments... read them below or add one }

Unknown said...

Ucuz, kaliteli ve organik sosyal medya hizmetleri satın almak için Ravje Medyayı tercih edebilir ve sosyal medya hesaplarını hızla büyütebilirsin. Ravje Medya ile sosyal medya hesaplarını organik ve gerçek kişiler ile geliştirebilir, kişisel ya da ticari hesapların için Ravje Medyayı tercih edebilirsin. Ravje Medya internet sitesine giriş yapmak için hemen tıkla: ravje.com

İnstagram takipçi satın almak için Ravje Medya hizmetlerini tercih edebilir, güvenilir ve gerçek takipçilere Ravje Medya ile ulaşabilirsin. İnstagram takipçi satın almak artık Ravje Medya ile oldukça güvenilir. Hemen instagram takipçi satın almak için Ravje Medyanın ilgili sayfasını ziyaret et: instagram takipçi satın al

Tiktok takipçi satın al istiyorsan tercihini Ravje Medya yap! Ravje Medya uzman kadrosu ve profesyonel ekibi ile sizlere Tiktok takipçi satın alma hizmetide sunmaktadır. Tiktok takipçi satın almak için hemen tıkla: tiktok takipçi satın al

İnstagram beğeni satın almak için Ravje medya instagram beğeni satın al sayfasına giriş yap, hızlı ve kaliteli instagram beğeni satın al: instagram beğeni satın al

Youtube izlenme satın al sayfası ile hemen youtube izlenme satın al! Ravje medya kalitesi ile hemen youtube izlenme satın almak için tıklayın: youtube izlenme satın al

Twitter takipçi satın almak istiyorsan Ravje medya twitter takipçi satın al sayfasına tıkla, Ravje medya güvencesi ile organik twitter takipçi satın al: twitter takipçi satın al


September 23, 2021 at 3:06 PM

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Tupperware Kiosk Online! All Rights Reserved